Overvejer du at købe en robotplæneklipper?

Indenfor de seneste år, er salget af robotplæneklippere, steget markant. Det er fordi, at priserne er faldet på dem, men mest af alt, fordi at man har fået øjnene op, for at effektiv sådan en robot egentlig er. Der er nemlig en lang række fordele, ved at investere i en robotplæneklipper, men hvis du er på jagt efter en robotplæneklipper, (som du i øvrigt kan købe med rabat her), så er der også nogle praktiske ting, som du skal tænke over, inden du køber. Din græsplæne og robotplæneklipperen, skal ligesom passe sammen, hvilket vi vil komme nærmere ind på. 

Det du skal du være opmærksom på

Alle robotplæneklippere er ikke ens. De afhænger i pris, design, køretid, ladetid, kvalitet af klipning, og areal, den kan klippe. Der er stor forskel på dem, så hvis du gerne vil finde din robotplæneklipper allerede i dag, så er det lige noget med, at sætte sig ned, og finde ud af hvordan din græsplæne ser ud, er der bakker? Mange kanter? Hvor stor er græsplænen? Og så videre. Det anbefales, at du kigger efter: 

Areal, som robotten skal kunne klippe 

Robotplæneklippere varierer efter hvor stort et areal, den kan klippe. Nogle kan klar en plæne på 10m2, hvor andre kan klar en plæne helt op til 100m2. Sørg for at vælge en robot, som kan klare dit areal. Her skal du også tage højde for, hvor indviklet din have er. Er det et stort areal, eller er der mange smalle stier, den skal køre rundt om. 

Skal den have smarte indstillinger

De fleste robotplæneklippere kan styres og navigeres igennem WiFi. Det er en smart indstilling, hvor man kan tjekke til robotten igennem en app, se hvor den køre, køre fejlstatus, og målrette hvornår den skal starte med at slå, og hvornår den skal køre til opladning. Det kan være en jungle, at finde ud af, hvad de forskellige robotter kan. Måske du finder det ligegyldigt, så skal du bruge energi på at prioritere robottens andre kvalitet. 

Pris

Der er stor forskel på priserne, når du køber en robotplæneklipper. De varerier efter mærke, design og egenskaber. Hvis du er meget pris-orienteret, så udvalg den robot, som kan klare din plæne i forhold til areal, og så den billigste model. Det er klar, at jo dyrere maskinen bliver, jo mere kan den. 

Noget af et arbejde

Nu skal vi ikke få det til at lyde lutter lagkage, at købe en robotplæneklipper. For ud over at købe den, så skal man også tænke over, at der en del praktisk ting, som skal klares. For eksempel, så skal ligges kantbånd rundt i haven, som robotten kan følge. Det kan være noget af et projekt, og afhænger af, hvor indviklet din have af. Men når først det er gjort, og robotten kører rundt, så vil du også opleve, at det hele bare kører. Du sparer tid, ved ikke at skulle køre rundt med den manuelle plæneklipper. Desuden, vil du også opleve, at din plæne bliver flottere. Din plæne vil nemlig blive mere tæt og jævn. 

Skriv en kommentar