Lecablokke til dit fundament

Du har brugt en masse tid, og du har brugt en del penge og forberedelse på dit seneste projekt i forhold til at lægge et nyt fundament.

Du har gravet ud og målt op, og du blev faktisk ret gode venner med. Pythagoras´ lærersætning, som hjalp dig med at sørge for, at dine hjørne blev nøjagtigt 90 grader.

Efter alt det arbejde skal du nu til enten selv at mure soklen, eller også har du allieret dig med fagfolk, som kan hjælpe dig med det.

Husk i den forbindelse at gøre brug af muligheden for, at du kan benytte dig af dit håndværkerfradrag, som i forbindelse med renovering og istandsættelse af bolig kan give dig en skattemæssig fordel.

Hvorfor skal jeg bruge lecablokke?

Lecablokke er en speciel sten, som lægges ovenpå det murede fundament.

Blokken har flere fordele, hvor den mest iøjnefaldende nok er den, at stenen for det første ikke vejer særligt meget, og for det andet er let at arbejde med.

Du får altså en sten, som udover nævnte egenskaber også er meget holdbar, hvilket betyder at lecablokken er et meget godt valg, når du vælger at bruge dem til at mure ovenpå fundamentet.

Lecablokken har også den egenskab, at den i modsætning til beton, som leder kulde, leder varme. Den er også foret med flamingo, hvilket igen sørger for at yde kraft til isoleringsevnen.

Undgå kuldebroer

Du har sikkert oplevet det – det trækker fra et hjørne et sted i enten dit eller en andens bolig. Det kan være en kuldebro. Eller med andre ord et sted, hvor isoleringen ikke er foregået efter forskrifterne.

Vi ønsker at undgå kuldebroer, da de kan give fugtskader, og den bedste måde at undgå det på er at sørge for, at du har tænkt lecablokke ind i dit fundament. Det kan altså hurtigt blive en økonomisk givende investering.